E enjte, 18 Korrik, 2024

​OPERATORËT TELEFONIK TË KOSOVËS NUK FUNKSIONOJNË NË VERI

Lexoni edhe..

Operatorët telefonik “Vala” dhe “Ipko” nuk po funksionojnë sot në pjesën veriore të Kosovës.

Në zonat e banuara më shumicë serbe, bazuar në marrëveshjen e Brukselit, Kosova obligohet që të japë një leje të përkohshme dhe të kufizuar për një operator të telefonisë mobile serbe, MTS.d.o.

Të ngjajshme