E diel, 14 Korrik, 2024

APLIKACIONET ANDROID MË TË SHKARKUAR NË MUAJIN GUSHT

10 aplikacionet Android më të shkarkuar apër muajin Gusht kishin një statistikë të kombinuar prej 360 milion shkarkimesh.

Sipas Priori Data në krye të listës ishte WhatsApp me 72 milion.

Lexoni edhe..

Në të vërtetë aplikacionet e zhvilluara nga Facebook zënë gjashtë prej 10 aplikacioneve më popullore si: WhatsApp, Messenger, Instagram, Facebook, Facebook Lite dhe Messenger Lite.

Së bashku aplikacionet e Facebook kishin 239 milion shkarkime.

Vlen të përmendet vendi i tretë me 37.08 milion shkarkime Helix Jump dhe Tik Tok aplikacioni i ri që u ngrit nga rrënojat e musical.ly me 33.44 milion shkarkime.

Të ngjajshme