E hënë, 26 Shkurt, 2024

FACEBOOK PO SHTRËNGON KONTROLLIN E SAJ NË INSTAGRAM

Instagram së shpejti do të jetë pa themeluesit e tij. CEO Kevin Systrom dhe CTO Mike Krieger largohen së shpejti, kështu që Instagram do të jetë në duart e Mark Zuckerberg. Instagram do të jetë nën udhëheqjen e re për herë të parë në historinë e saj.

Raportet e para thonë se Zuckerberg do t’i ndryshoi pamjen Instagramit duke e afruar në dukje si Facebook.

Lexoni edhe..

Ka patur tashmë një numër shenja se Facebook po sheh më shumë mënyra për t’u lidhur me Instagram.

Kompania ka eksperimentuar me vënien e njoftimeve brenda Instagram, e cila ka qenë e papëlqyeshme tek disa përdorues.

Të ngjajshme