E hënë, 26 Shkurt, 2024

GALAXY NOTE 9 ME KAMERË TË VEÇANTË

Lexoni edhe..

Firmware i ri lejon Galaxy Note 9 të shfrytëzojë një nivel tjetër të lëvizjes super të ngadaltë për regjistrimin e videos, transmeton Indeksonline.

Galaxy Note 9 tashmë ka një aparat fotografik më të avancuar sesa gjenerata e fundit me një konfigurim të ngjashëm me dy kamera, për atë që gjendet në smartphone Galaxy S9.

Përkundër mosveprimit deri më 24 gusht, Samsung tashmë po tregon mbështetje me këtë veçori të re.

Funksioni i ri i kamerës ju lejon të zgjidhni një shpejtësi të re në modalitetin Super Slow-mo kur e përdorni me dorë.

Tani shënimi 9 do të ofrojë opsione Super Slow-mo të të dyja 0.2 sekonda dhe 0.4 sekonda.

Duke ofruar opsionin e ri të modalitetit më të shkurtër kjo sjell notën 9 për të shpejtuar me Galaxy S9, e cila gjithashtu e mori këtë si një mënyrë të azhurnuar.

Kur pronarët e rinj të marrin këtë Shënim 9 aparate nga kutia ata do të kenë update firmware pritur

Të ngjajshme