fbpx
E martë, 28 Mars, 2023

KAPELET MË TË ÇUDITSHME NË ROYAL ASCOT

Lexoni edhe..

Hipodromi Ascot është një hipodrom britanik që ndodhet në Ascot, Berkshire.

Kjo është një nga garat kryesore në Mbretërinë e Bashkuar, që gëzon lidhje të ngushta me Familjen Mbretërore britanike pasi ndodhet shumë pranë Kështjellës Windsor.

Ky event mbledh të gjithë shoqërinë e lartë britanike të kryesuar nga familja mbretërore.

Kapelja është aksesori që nuk duhet të mungojë në këtë event dhe këtu fantanzia nuk mungon.

Hipodromi Ascot është një hipodrom britanik, që ndodhet në Ascot, Berkshire, Angli, i cili përdoret për gara me kuaj.

Të ngjajshme