E hënë, 4 Mars, 2024

KJO KOMPANI NISË ME 5G QË NGA 1 TETORI

Kompania amerikane, Verizon do të nisë me 5G që nga 1 tetori. Ky projekt do të fillojë në disa vende në Amerikë, si Houston, Indianapolis, Los Angelos e Sacramento.

Ky shërbim fillestar do të quhet 5G Home dhe do të instalohet në shtëpia me shpejtësi minimale 300 Mbps dhe shpejtësinë maksimale prej gati 1 Gbps, në varësi të vendndodhjes.

Lexoni edhe..

Çmimi fillestar i 5G-së në shtëpia do të jetë 50 dollarë.

Të ngjajshme