E hënë, 18 Tetor, 2021

Na Kontaktoni

RRETH NESH

Portali mediatik Foldrejt.com ka për qëllim informin e drejtë të shqiptarëve kudo që ndodhen dhe përkthimin ekskluziv në gjuhën shqipe të artikujve nga mediat gjermanofone dhe anglofone. Për këtë rëndësi të veçantë në platformën tonë zë diaspora shqiptare, që është edhe jetike për trojet shqiptare. E financuar nga diaspora shqiptare në Nju Jork, krahas shkrimeve politike dhe lajmeve të përditshme, në portalin tonë do mund të gjeni edhe seksionin e kulturës ku vend të posaçëm ka libri

Kontakt

Tel: +383 46 666 200
Email: [email protected]