E premte, 12 Korrik, 2024

Palestinë

Poezi nga Muhmud Dervish Për dy duart; gurin dhe temjanin. Ahmadit, harruar mes dy fluturash.   Retë ikën dhe...

Page 1 of 17 1 2 17