E premte, 8 Dhjetor, 2023

KY ËSHTË EMOJI MË I PËRDORUR DHE KY ËSHTË I PAPËRDORURI

Lexoni edhe..

Emoji më i përdorur në rrjetet sociale është ai i buzëqeshjes me lot. Simboli i tramvajit nuk është më emoji më i papëlqyer.

Statistikat e fundit tregojnë se simboli i katër shkronjave, ABCD është më pak i përdoruri në të gjitha rrjetet.

Përditësimet nxirren nga emojitracker, një tabelë e vlerësimit në kohë reale që skanon çdo cikël për emoji që nga viti 2014.

Të ngjajshme