E shtunë, 2 Mars, 2024

MASKA ME KËTË PËRBËRËS PËR LËKURË TË BUTË SI TË BEBEVE

Lyerja e fytyrës me këtë mask ndikon në zbutjen e lëkurës.

Të gjithë keni dëgjuar për dobitë e limonit kur është fjala për kujdesin ndaj lëkurës, zbutjen dhe shkëlqimin e saj. Një përdorim mjaft i preferuar i limonit është edhe lyerje e fytyrës me të përgjatë natës.

Lexoni edhe..

Si të veproni? Shtrydheni limonin, lyeni fytyrën me të dhe lëni të qëndrojë gjatë gjithë natës. Në mëngjes pastrojeni fytyrën me ujë të ngrohtë.

Ndiqeni këtë këshillë për një javë dhe do ta kuptoni ndryshimin e madh që mund të bëjë limoni në lëkurën e fytyrës suaj. Lëkura do të ketë më shumë shkëlqim dhe shenjat e fytyrës do të fillojnë të zbehen apo largohen.

Të ngjajshme