E enjte, 18 Korrik, 2024

NIKON RIVALIZON FUQISHËM SONYN MË KËTO DY MODELE

Lexoni edhe..

Nikon rivalizon fuqishëm Sonyn më këto dy modele

Nikon sapo ka zbuluar kamerat e saj të pasqyruara plotësisht me korniza të plota. Z7 ($ 3,399.95) dhe Z6 ($ 1,995.95).

Këto përfaqësojnë përpjekjet më serioze të kompanisë për të dalë nga biznesi i saj i provuar dhe i vërtetë DSLR dhe sfidojnë Sony në tregun pasqyrues.

Të dy kamerat ndajnë një dizajn të njëjtë, por dallojnë në numërimin megapiksel.

Z7, që vjen më 27 shtator, ka një sensor 45.7 megapikselë, 493 pikë fokusimi dhe 64-25600 ISO. Z6 do të pasojë në “fundin e nëntorit” me një sensor 24,5 megapiksel, 273 pikë fokusimi dhe 100-51200 ISO

Të ngjajshme