E martë, 26 Shtator, 2023

Putini i kërkon CIS të forcojë bashkëpunimin industrial dhe të krijojë marka të përbashkëta

Presidenti rus u kërkon krerëve të qeverive të Komonuelthit të Shteteve të Pavarura në takim për të zhvilluar prodhime të reja të përbashkëta me markat Made in CIS dhe Made in EurAsEC