E hënë, 4 Mars, 2024

RRITEN ÇMIMET E NAFTËS

Lexoni edhe..

Çmimet e naftës shënuan rritje.

Treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, u rritën me 0.5 për qind dhe u tregtuan me 66.15 dollarë amerikanë për fuçi.

Treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, u rritën me 0.4 për qind dhe u tregtuan me 72.89 dollarë amerikanë.

Të ngjajshme