E hënë, 4 Mars, 2024

RRJEDHIN FOTOT E PARA TË IPHONE-IT TË RI TË ARDHSHËM

Me saktësisht një javë të mbetur derisa Apple zbulon iPhone 2018 e saj, mësuam të mërkurën se versioni i iPhone X Plus që më në fund do të vijë këtë vit do të quhet iPhone XS Max.

Nëse ju mendoni se tingëllon e çmendur, atëherë ju nuk do të pëlqeni dëgjimi se iPhone më i lirë që Apple do të lançojë këtë muaj mund të quhet iPhone XR në vend të iPhone 9.

Lexoni edhe..

Por pa marrë parasysh se çfarë përfundon Apple duke emërtuar iPhone të ri, ka shumë të ngjarë që modeli më i lirë të jetë një hit për klientët. Dhe ne kemi foto të reja që tregojnë ngjyrat e supozuara të celularit.

View image on Twitter

Kur iPhone X nisi vitin e kaluar, ajo ishte në dispozicion vetëm në dy opsione, duke përfshirë bardh e zi, gjë që ishte e habitshme duke pasur parasysh se Apple vazhdoi të shtonte opsione të reja të ngjyrave në linjën e iPhone në vitet e mëparshme

Modelet e iPhone XS do të jenë gjithashtu të disponueshme në ari, por është iPhone 9 që do të ofrojë më shumë zgjedhje, sipas disa raporteve të publikuara më parë këtë vit .

Gjithashtu, imazhi i mësipërm tregon një tabaka SIM që do të jetë në gjendje të mbajë dy karta, të cilat mund të shpjegojnë pse Apple e pozicionoi atë më poshtë në anën e djathtë të celularit se sa do të prisni.

Të ngjajshme