E premte, 21 Qershor, 2024

Etiketë: alternativa

Shoqe dhe shokë!

Nga Salih Kabashi E mbani mend, kur në Kongresin e saj të jashtëzakonshëm, me largimin e delegatëve sllovenë e kroatë ...