E diel, 23 Qershor, 2024

Etiketë: bora

Bora mbulon Kosovën

Pas këtyre temperaturave dhe rrezeve të diellit që përfshinë vendin tonë, gjendja sinoptike do të ndryshoj dukshëm, si pasojë e ...

Page 1 of 2 1 2