E enjte, 18 Prill, 2024

Etiketë: Fadil Vokrri

“La Nuestra” jonë

Futbolli nuk është thjesht një sport. Pasioni, emocionet, duelet, teknikat, fitoret dhe humbjet që shpërfaqen në “teatrin” e gjelbër, janë ...