E martë, 28 Maj, 2024

Etiketë: kodi civil

Kufiri i demarkacionit

Siç mëtonte Karl Popperi të përcaktojë kufirin apo vijën midis shkencës dhe joshkencës, duke bërë dallimin fillimisht midis shkencës dhe ...