E shtunë, 22 Qershor, 2024

Etiketë: opinion

Gazza dhe hendeku!

Gjenocidi ndaj civilëve të Gazzës dhe izolimi i saj total duke ja mohuar rezolutën për shpalljen e emergjencës humanitare, hapjen ...

Tentimikja nga anonimiteti

Rrugët për braktisjen e anonimitetit në kohën që jetojmë janë të shumta, por dy janë më kryesore: përmes rrjeteve sociale ose emisioneve banale televizive. Emisione të ...

Shpresë

Ibrahim Kalin kujton në hyrje të librit “Barbarë Modernë të Qytetëruar” disa vargje nga një poezi e poetit grek Konstantin ...

Page 1 of 5 1 2 5