E premte, 24 Maj, 2024

Etiketë: Xhemail Çupi

Gazza dhe hendeku!

Gjenocidi ndaj civilëve të Gazzës dhe izolimi i saj total duke ja mohuar rezolutën për shpalljen e emergjencës humanitare, hapjen ...

Page 1 of 3 1 2 3