E enjte, 18 Korrik, 2024

TELEFONAT E MENÇUR JANË DUKE DËMTUAR SHËNDETIN MENDOR TË TË RINJËVE

Rreth vitit 2012, diçka filloi të shkojë keq në jetën e adoleshentëve.

Nga viti 2010 filloi të rritet numri i adoleshentëve në ShBA të cilët ndjehen të padobishëm dhe ju shfaqen disa simptoma klasike të depresionit.

Lexoni edhe..

Në një publikim nga Qendra Kërkimore Pew, doli që ata të cilët përdorën telefona të mençur më shumë se pesë orë në ditë kishin depresion për 71% më shumë se ata të cilët përdorën telefonin për 1 orë.

Nuk është shumë herët të mendosh për kufizimin e kohës së përdorimit të ekranit; le të shpresojmë se nuk është tepër vonë.

Të ngjajshme