E hënë, 15 Korrik, 2024

DOBËSOHUNI DUKE NGRËNË, KËTO JANË 10 USHQIMET QË IU NDIHMOJNË

Humbja e peshës dhe mbajtja e saj mund të jetë një punë e vështirë.

Në këtë kohë po përballemi me ushqime kalorike e po ashtu edhe me shumë dëmtues të tjerë të gjumit siç janë: stresi, mungesa e gjumit e shumë faktorë të tjerë, transmeton Klan Kosova.

Lexoni edhe..

Megjithatë, çelësi i suksesit tuaj mund të arrihet duke ngrënë më ushqime që janë provuar se ka përfitime prej tyre për të humbur në peshë.

Ja dhjetë ushqimet që ndikojnë për të humbur peshë sipas nutricistëve:

1. Molla

2. Shparg (Asparagus)

3. Fasule

4. Boronicat

5. Frutet citrike

6. Gjiza

7. Vezët

8. Lakra Jeshile

9. Jogurti

10. Patatet

 

Të ngjajshme