E hënë, 26 Shkurt, 2024

PAS TË 40-VE KONSUMONI KËTO USHQIME

Lexoni edhe..

Të jesh 40 vjeç është gjë e mrekullueshme. Tashmë është koha kur ju nuk merreni më gjëra të vogla

Por në këtë moshë vijnë edhe disa ndryshime në shëndetin e trupit tuaj për të cilat ju nuk mund të jeni gati, transmeton Klan Kosova.

Më poshtë janë disa këshilla që ju ndihmojnë t’i parandaloni disa nga ndryshimet shëndetësore që mund të ju vijnë pas të 40-ve.

Për metabolizëm më të shpejtë – hani më shpesh dhe mos e teproni kurrë me ushqimin, shtoni proteina

Konsumi arra dhe të tjera të ngjashme – por mos e teproni

Konsumoni peshë dhe Omega 3

Provojeni kafen e gjelbër

Hani herët, mos e zgjatni shumë darkën

Shtoni ngjyrë në dietën tuaj

Të ngjajshme